Usudi se da živiš aktivno bez filtera!

Kada je bio poslednji put da si igrala kao da niko ne gleda? Da si osetila strast koja struji tvojim venama? Da su tvoje noge cele noći pratile ritam muzike? Da si trčala dok nisi bila mokra do gole kože? B.U. te poziva da pokažeš način na koji kanališeš svoju energiju, otkriješ svoju unutrašnju aktivnu junakinju i pošalješ poruku svetu fotografijom! Postavi svoj selfie, pokaži svoju aktivnu stranu i pridruži se #BUnofilter konkursu kako bi osvojila vredne nagrade! Samo pokaži svoje In Action raspoloženje zajedno sa #BUnofilter fotkom!

KAKO UČESTVOVATI

Korak 1
Izaberi fotografiju
Korak 2
Izaberi svoje raspoloženje
Korak 3
Postavi fotografiju

Usudite se da živite aktivno bez filtera!

Osvoji neverovatne B.U. nagrade!

Svake nedelje B.U. bira devojku nedelje koja izabere da izrazi svoju istinu i okači fotografiju kojom otkriva svoja osećanja u tom trenutku!

Konkurs se završava nagrađivanjem učesnica vrednim B.U. nagradama!

Da li si ti sledeća B.U. devojka?

 

Instagram feed

Devojka nedelje

20-27.7 Danijela Prijovic

Novosti

Povodom početka nove #Bunofilter kampanje u petak 18. marta u 12h, u Azbuci  u Kralja Milana 2, biće organizovano BU druženje sa blogerkama i predstavnicima medija. Ideja je da se na zanimljiv i drugačiji način u neformalnoj i opuštenoj atmosferi predstavi nova kampanja koja slavi jedinstvenost i prirodnu lepotu svake devojke i žene. BU brend već par godina unazad ohrabruje devojke da budu drugačije i jedinstvene, jednom rečju da budu to što jesu i da se time ponose!

15.03.16 BU druženje